Kvällen spenderas framför datorn inloggad på Viasat OnDemand där jag kollar in en massa tv-serier som jag missat i veckan.

Svårt att inte tycka om en sida som vågar samla innehåll även från sina konkurrenter – det är smart och gör att man som tittare slipper leta runt på olika sidor för att hitta det senaste eller gamla program.

Jag är ofta inne på SVTPlay, TV4Play, TV3Play och Kanal5Play – och allt annat som inte visas “on-demand” spelar jag in på min inspelningsbara HD-box så jag kollar nästan aldrig på tv som jag brukade en gång i tiden.

Är man sugen på att se en film så funkar även det genom Viasat OnDemand. Hyr film online med bara ett knapptryck, inget krångel och inga förseningsavgifter. Perfekt för en latmask som mig. De har ett väldigt stort utbud av filmer, dokumentärer och sport, men själv ska jag nog ta och börja kolla lite på den gratisfilm som finns tillgänglig. Nu har jag ju redan datorn kopplad till tv:n så det känns naturligt att använda sig av en sådan här sida. Både smidigt och enkelt – lätt att blogga eller skriva recensioner samtidigt som jag kollar också. Idag var det riktigt regnigt och trist ute så vad är då bättre än att ligga i sängen eller soffan och bara gå igenom serie efter serie samtidigt som man tar en kopp cappuccino och en bit paj.

Du kanske även gillar