Så skönt att äntligen vara hemma efter en otroligt seg början på veckan. Jobb som vanligt till halv tre, sen plockade morsan upp mig för att vi skulle åka och handla lite tillsammans. Bara några saker skulle hon ha. Det skulle nog ta sisådär tjugo minuter.

En och en halv timme senare så var vi nästan klara inne på Ica MAXI. Jag köpte givetvis lite jag också, men ingen är så seg som morsan på att handla ytterst få saker. Vi köpte bland annat den omtalade kanelbullesemlan. Dubbelt så onyttig, så den borde vara dubbelt så god!

Där försvann min måndagkväll tänkte jag, men det blev även en sväng inne på Sollentuna centrum. Målet var att köpa ett par nya byxor på Gina Tricot, mina favoriter Molly, jag drog på mig ett par i M men trots att de satt bra på så kändes de för tajta kring vaderna. Så det blev ett till par i L ändå. Plus en fin bomberjacka… och en mjuk tröja som det var nedsatt pris på. Billigt är bra 😉

Så lite sushi på detta så har dagen varit ganska bra ändå. Ska titta på lite tv nu och vila upp mig, är så trött efter alla intryck jag utsatt mig för idag.

På tal om tv så måste jag tipsa om This is US, se den om ni inte redan gjort det! Den är så skickligt gjord och igenkänningsfaktorn är hög. I alla fall om man, som jag, har vägt mycket och försökt att gå ner i vikt hela mitt liv. Precis som Kate. Härliga karaktärer och en intressant story, rolig utan att vara löjlig. En underbar dramaserie helt enkelt. Jag har tre avsnitt kvar att titta på av första säsongen, men jag höll på att maraton-glo på hela nu i helgen, så bra är den!

Men nu är det dags för sushi! Tjoho!

Du kanske även gillar