Jag hämtade som sagt hem min vinst förra veckan och har redan haft användning för den vid ett flertal tillfällen. Trots att jag är väldigt förskjut i svart så valde jag rött eftersom A: den var snyggare och B: jag var rädd att mina svarta saker skulle bli svåra att lokalisera i väskan. Fick rum med alla mina småsaker och det är skönt att slippa behöva gräva i väskan varje gång jag behöver något. Underbar vinst. Kixan skulle verkligen behöva en sån här… Finns att köpa hos Smartasaker.se.

Den perfekta accessoaren för dig som har flera väskor och gillar ordning och reda. Istället för att rafsa över innehållet mellan väskorna flyttar du bara enkelt över innerväskan till nästa väska. Perfekt också om du alltid tycker att din favoritsak ligger bortglömd på botten av väskan.
Zip & Switch minimerar risken för att glömma kvar eller tappa saker när du byter väska. Insatsväskan har ett lock som du kan stänga om du vill flytta den från din handväska till en större bag eller resväska och är anpassad för de flesta handväskor som finns på marknaden.
Zip & Switch är handsydd av Coated Satin med hög kvalité. Designen och formen är välgenomtänkt vilket gör den till en smart väskaccessoar. ”Zip & Swith är en smart uppfinning för dig som vill slippa krångel med väskorna. Istället för att hela tiden rafsa över saker mellan dina olika väskor flyttar du bara över den smarta innerväskan. Du är klar på nolltid och minimerar risken att glömma eller tappa bort tillhörigheter i farten.

Testade att använda den i några av mina väskor:

Vunnen hos: Dorion Chang.

Du kanske även gillar