141120-01-gevalia

Vann en drös med kaffe på facebook för inte så länge sedan. Toppenvinst då kaffe är så dyrt och kul med nya sorter från Gevalia!

Gäsp. Nu är jag bra trött ändå. Tränade i nästan två timmar på gymmet idag igen. Det är verkligen hur tråkigt som helst att gå/jogga på bandet så jag får verkligen träna på min självdisciplin – vill bara hoppa av och göra något roligare – men jag stegar på i minst 60 minuter!

Åkte och handlade med min motvilliga älskling, han tycker att det är så tråkigt och undrar alltid vart maten vi handlar tar vägen trots att han ätit upp hälften själv. Det är lättare att se vart den tar vägen när det är jag som lagar maten. Inte ofta han vaknar på fel sida så att säga men idag var han bra grinig hehe. På kvällen blev det bättre och vi kollade på en bra skräckthriller, The Stepfather med Terry O’Quinn (Locke från Lost.) Den var förvånansvärt bra gjord och Terry är verkligen bra som galen styvfarsa 😀

Nu ska jag som sagt snart sova, men har hunnit med att maila vinnaren i den ena tävlingen och så fort jag får svar så kommer jag skriva vem som vann här i bloggen också.

Du kanske även gillar