Gårdagens planer var att dra till O’Learys med polaren och kolla på en match igen, men de ändrades ganska snabbt och istället köpte vi lite matvaror på Ica och drog hem och lagade panerade rödspättsfiléer med kokt potatis. Det blev även en semla – som jag nu ojar mig lite över då det är på tok för onyttigt för mig. Men förhoppningsvis kan jag börja gymma snart och då spelar det inte lika stor roll om jag råkar få i mig något sånt.

Testar en app till iPhone som heter Shape Up! – finns även på nätet, som hjälper en att hålla koll på vad man stoppar i sig samt hur mycket man rör på sig och förbränner. Har hittills avverkat två dagar och jag tycker att jag gjort ganska bra ifrån mig. Får se om det funkar. Mitt mål är ju att tappa ca 10 kg till sommaren. Här har Alisa skrivit lite mer om den. Ska bli kul att använda min Nike+ med iPhonen i sommar också – använder det inte på vintern då jag promenerar mycket mindre tack vare kyla och dåligt väder.

Sen har jag äntligen fått koden till de 3 månader gratis Spotify Premium som jag vann i Telias julkalender. Det är verkligen toppen att ha i mobilen även fast jag redan har lagt in över 16 GB med låtar från min dator 😛 Livet skulle vara så trist utan musik.

Du kanske även gillar