Ja, trots att jag inte har ett öre så har jag köpt lite saker denna månad. Kylskåpet fick jag dock från min moder – jag kunde ju inte hjälpa att det kylskåp jag fått av henne tidigare gick sönder bara några månader efter att jag fått det.

Sen vet jag inte vad som flög i mig men jag har nu en uppblåsbar båt. Inte den svindyra med motor som jag kollade in tidigare, utan en billig blå rackare. Den ska jag ha mycket roligt med hoho. Någon som vill åka med? Kallar den redan för Blå Titanic 😉

Lite info om mitt nya kylskåp Whirlpool WBE3413 A+XF (som kommer hem till mig på tisdag):

  • Energisnål och tystgående kyl/frys i rostfritt med stor kapacitet.
  • Denna kombinerade kyl/frys från Whirlpool har energi-klass A+ och är bland de mest energisnåla i sin klass, vilket inte bara är bra för miljön utan även för din ekonomi.
  • Både kylskåp och frysskåp har stor kapacitet för förvaring av färskvaror och djupfrysta livsmedel.
  • Kylen har fyra hyllor av härdat glas med spillkant, som förhindrar att eventuellt spill rinner ned på hyllorna nedanför. Hyllorna är lätta att rengöra och tre av dem är flyttbara. En grönsakslåda, fyra dörrfack samt ägg-fack ingår också i inredningen.
  • I frysen finns tre rymliga fryslådor som är transparenta för att du lättare ska kunna blicka över innehållet.
  • Skåpet är utrustat med Microban® luftfiltreringssystem som förebygger bakterietillväxt och dålig lukt. Luften i kylskåpet leds genom ett filter med antibakteriella egenskaper som fångar upp och eliminerar mikroorganismer.

Du kanske även gillar