Jag fick som sagt hem ett paket häromdagen med espressokopparna med eget motiv som jag fått testa från Smartphoto.se. En fotobutik på nätet tidigare känt som Extrafilm. Brevbäraren hade på ett smart sätt lämnat paketet i brevlådan så jag slapp åka iväg till utlämningsstället den här gången.

När jag valde bilderna till kopparna så fick jag tänka till lite, jag kunde inte ta någon alltför personlig bild, som t ex den jag har av Lillen och Walle när de gosar ihop (så sött så att man dör!) då jag skulle visa upp kopparna på bloggen, men Walle är ingen exhibitionist precis… Sen var jag tvungen att bestämma mig fort för annars skulle jag bara sitta och vela i all evighet. Kollade igenom mina favoritbilder som jag har i en speciell mapp och valde att använda en bild jag tagit av min samlarfigur Dead Master. Har man inte råd att skaffa en massa Black Rock Shooter-fanprylar så får man göra dem själv! Och jag är riktigt nöjd med mitt val även fast jag inte satt i timmar och fixade till proffsigaste designen. Tog ca 5-10 min att göra mina koppar, man måste inte vara så noggrann – det blir bra ändå.

De fick en svart bård och jag hade två versioner av samma bild på datorn, en ljusare och en mörkare så det är olika på fram och baksida. Sen la jag till texten; Deliquate.se för att fira min permanenta flytt till domännamnet. Precis som när jag skaffade thefrojd.com och graverade in det på min första ipod 🙂 De tillhörande tallrikarna är inte annat än vita och fina.

Nu till själva testandet. Ja, förutom att testa själva tjänsten i sig så testade jag även kopparnas kvalitet. Det går utmärkt att diska dem i diskmaskin (men notera att garanti ges ej på att fotot är 100% värmeresistent.) Man ska nog vara rädd om trycket dock, nästan allt går att repa sönder – även saker som utlovats är reptåliga (tro mig, jag har varit med om en hel del sådant *suck*.) Storleken är ganska normal, inte så små som jag hade trott utan man kan använda dem till te, varm choklad eller en kaffe om man inte är så sugen på espresso – jag gör för övrigt en supersmarrig vanilla latte! Tillbaka till testandet.

Jag kommer att behålla kopparna för mig själv (kanske ställa in dem i mitt vitrinskåp ihop med figuren på bilden 😛 ), men jag kan inte annat än tro att en egendesignad kopp eller ja, vad som helst egentligen – som ser lite extra proffsig ut är en fantastiskt bra present eller julklapp. Jag hade blivit superglad om någon gav mig en present baserad på bilder tagna av något/någon som betyder mycket för mig. Det finns förutom koppar allt från Canvastavlor (vill ha!), fotoböcker, tröjor och almanackor till vanliga klassiska fotokopior och mycket mer hos Smartphoto, som är den ledande fotoproducenten i Europa. Det märks på priserna, som är väldigt bra och leveranstiderna är okej – fick hem mina koppar efter en vecka. Just kopparna kostar 159 kronor och frakten ligger normalt på 39 kr (lite mer om man beställer en stor canvastavla eller gör en stor beställning.)

Paketet innehållandes kopparna var välpaketerat med bubbelplast så allt var helt och fint.

Reklam för min blogg? So be it!

Gilla smartphoto på facebook för att ta del av bra erbjudanden!

Du kanske även gillar