140420-17
Firade lite extra med min bästa väninna Emilia på O’Leary’s i Norrtull förra veckan. Jag åkte till Karolinska och promenerade dit vilket var skönt nu när vädret börjar bli bättre. Väl framme så började vi med en timme biljard. Jag fick även en helt fantastisk present som förtjänar sitt eget inlägg, stay tuned for that!

Det blev en massa skoj och bilder tagna, samt en och annan video som ni kan se nedan och inne på Emilias blogg. Skönt när man kan vara sig själv och släppa loss då och då – även när man är ute 😀

Jag åt en Pasta Alfredo med sotad lax, pico de gallo och vitlöksbröd, den var himmelsk! Kan tyvärr inte säga detsamma om brödet som var på tok för hårt men laxen… ååååh så god! Emilia åt en Boston Celtic BBQ Cheeseburger och tog en cider till den. Själv drack jag en väldigt söt drink som kanske inte passade sig till laxen men den var trevlig ändå.

140420-16
140420-15
Jag? Varför tror ni det? Nej, jag har inte gjort något…

Bilder från Emilias blogg:

Trots en del skumma regler under vår en timme långa session, så tror jag att Emilia vann denna gång. Grattis! 😀 Nästa gång ska du få!




Jag saknar långt svart hår men lite läskig är jag väl ändå, The Ring (originalet) rekommenderas om ni ej har sett den än.

Självklart så ska vi ha en animerad bild på mig också, vad vore min blogg utan löjliga animationer? 😉

Ooooh, visst blir man törstig när man ser drinken haha

Du kanske även gillar