Mitt kakfat, arvegods från morfar.

Fick hem min bänkdiskmaskin igår och det gick sådär. Den gick inte in under köksbänken så vi måste förmodligen bygga om bänken lite. Det blir nog bra, men extraarbete är aldrig kul.

Sov för lite och gick upp för tidigt också. Skruvade loss lite saker i köket (låter ju väldigt intelligent haha) och kollade hur saker och ting var monterat så att farsan lättare ska kunna bedöma vad man ska göra för att få in min lilla diskmaskin i min nuvarande köksdel. Hade gärna byggt in diskmaskinen i den kommande kökshörnan, men avloppet och vattnet sitter tyvärr för långt bort för att det skulle funka.

Jag tog även och röjde ut en del saker som jag inte har plats med i nuläget. Glas, skålar och saker jag ska ha så fort det nya köket är på plats. Packade ner allt i en flyttkartong märkt “Aktas! Glas!” i en jäkla massa papper och skyddande kartonger. Allt för att de ska se lika fina ut när jag packar upp dem som när jag packade ner dem.

Idag så ska jag städa upp lite, göra ren kattoaletten, dammsuga och så. Ska försöka spela klart så mycket jag kan av Little Big Planet också så att jag kan ge mig på del 2 när det nu blir aktuellt.

Du kanske även gillar