Det är jobbigt nu. Hela fredagen kände jag mig hängig och till och från riktigt illamående. Som tur är så la sig illamåendet efter halva dagen men jag mådde inte så bra. Var tvungen att ställa in planer med Emilia tråkigt nog. Sånt känns aldrig kul 🙁

Låg i sängen till fem och sen drog jag mig upp och åt frukost. Var tvungen att fixa något att äta så jag bad om skjuts till Centrum. Var meningen att jag skulle övningsköra men jag orkade inte – sen så är vår övningskörningsskylt borta så det måste vi köpa. Får se om jag orkar övningsköra något till på måndag då jag ska fortsätta med utbildningen.

Fan, jag orkar inte det här. Jävla stressigt och okul att ta körkort på det här sättet. Jag är inte van vid att plugga och mår skit av all press. Själva lektionerna är kul men jag avskyr tidspressen, vill lära mig på mina egna villkor och min egen tid. Kunskapen ska ju sitta i resten av livet, det är inte som med ett prov i skolan där man kunde skita i det mesta man lärt sig bara man klarade proven. Ta med sig enbart det essentiella till nästkommande år och prov…Specialkunskaper var bortkastade.

Vill ni veta vad jag helst vill göra? Bara ligga i soffan eller på sängen och spela tv-spel. Resten av December. Bara ligga timme ut och timme in och kanske dricka och äta något då och då. Saknar mitt gamla lata liv, det fanns inga krav eller måsten. Alla roliga saker och trevliga människor jag umgås med fanns inte så jag hade inget val annat än att vara själv och göra det bästa av situationen.

Nu finns det för mycket roligt, varje dag och jag orkar inte ens med det pga allt tråkigt som också ska göras. Plus att jag säkert har gått upp i vikt, vågar inte kolla om det stämmer. Sa någon gång att jag skulle offa mig själv om jag gick upp i vikt igen och det löftet vill man ju inte hålla…

Så hur ska man hinna med att plugga, träna, äta rätt, spela spel och umgås med vänner? Får ont i magen bara av att tänka på allt. Kanske bäst att blogga om något roligare.

Du kanske även gillar