Kom hem från Friskis & Svettis där jag varit på ett Medel-pass ihop med Emilia och brorsan för några timmar sen – nu börjar det äntligen kännas lite! Det kan ju ha och göra med att jag hade träningsvärk i låren efter de 25,7 km jag cyklade igår ihop med Walle runt Edsviken… Efter träningen så handlade jag lite smått som behövdes här hemma. Kylskåpet var inte tomt men det fanns ingenting man bara kunde slänga ihop om man inte känner för att laga ordentlig mat.

Imorgon så ska Claes komma över så jag städade upp en del här hemma på kvällen. Jag lyckades rensa ut bastun också. Nu behövde jag förstås inte det då den är trasig, men nu kan farsan laga den lättare 🙂 Sen la jag ner alla mina samlarfigurers kartonger i en stor flyttkartong som jag ställde ihop med alla mina andra välorganiserade flyttkartonger i förrådet. Det blev betydligt mer luftigt utan allt småkrafs. Ska se om jag hinner dammsuga lite imorgon också. Det behövs kan jag lova.

Bilderna ovan är från förra veckan då jag hade så pass tråkigt att jag märkte att fönstren var skitiga, så jag ställde mig och putsade dem! Både insida och utsida. Utsidan hade nog aldrig blivit putsad för det var rejält med smuts som försvann och nu är de riktigt fina. Min uteplats är dock belamrad med en massa möbler – farsan håller på och monterar ihop alla utemöbler som Kixan fick för sig att köpa. Det ser inte klokt ut med alla möbler runt poolen, men det bryr hon sig säkert inte om… Det hade räckt med hammock och en liten cafémöbel ihop med solstolarna!

Chris Brown & Benny Benassi – Beautiful People

Du kanske även gillar