Då jag via Buzzador blivit tipsad om SaveSmart så tänkte jag skriva ett inlägg om sidan, kanske är det en sida för dig?!

Jag är själv med på ett par sidor där man får erbjudanden stup i kvarten, vissa hakar jag på, andra inte. På SaveSmart blir man medlem kostnadsfritt och kan direkt hitta unika erbjudanden till bra priser. Principen är: Ju fler medlemmar, desto mer prisvärda blir erbjudandena. Är man en kaffejunkie så erbjuder de bland annat en fin espressomaskin för 1990:- istället för ord. pris 2545:- och då får man med ett helt paket med tillbehör, inklusive ett par kaffeglas från Bodum Pavina värda 279:- om man är medlem på SaveSmart.

Ett annat bra erbjudande som jag skulle nappat på om jag inte handlat upp alla mina pengar redan 😎 är det specialdesignade kökssetet från Jamie Oliver som omfattar stekpanna (26 cm), liten kastrull (1,5 liter), stor kastrull (3 liter) för 1190:- med den rabatt på 49% medlemmarna på SaveSmart får ta del av.

Framtida erbjudanden inkluderar även böcker, filmer, golfresor, SPA-upplevelser och hemelektronik-erbjudanden. Bege er in på sidan och kolla om det finns något för dig 😉

Vad är SaveSmart?
SaveSmart är en medlemsorganisation för konsumenter. Medlemmar kan genom den här webbplatsen ta del av aktuella erbjudanden inom olika områden. Det är konstnadsfritt att bli medlem.

Unika erbjudanden
Våra erbjudanden är ofta helt unika och vi strävar efter att förhandla fram ett så bra pris på varorna som möjligt efter principen: Ju fler vi är ju billigare blir det.

Vi breddar utbudet hela tiden
Vi jobbar kontinuerligt med att bredda utbudet så alla skall kunna hitta något av intresse. Här finns alltid bra fasta erbjudanden och månadskampanjer. Tanken är också att det skall vara en levande sida där våra medlemmar själva går ihop om gemensamma inköp och använder oss som förhandlare.

Helt kostnadsfritt
Det är helt gratis att vara medlem i Savesmart. Du handlar direkt hos leverantören och betalar med valfritt kreditkort eller mot faktura.

Om ni är sugna på att börja buzza så kan ni bli medlemmar här.

Du kanske även gillar