Åh, en islatte vore trevligt nu.

Jag ligger på sängen och har precis gjort klart de sista julkalendrarna för dagen (den 22:a), tävlingsbidrag efter tävlingsbidrag. Rim som inte har varken rim eller reson. Ja, herregud. Det krävs en hel del för att vinna – och för att förlora.

Idag, torsdag så ska jag möta upp med Emilia och byta klappar. Hoppas hon gillar min, svårt att hitta något smart och kul i julklapp som inte kostar skjortan. Stressigt är det verkligen i jul.

Har också planerat in att handla mat och kanske vaccinera mig idag också. Ska ju ta spruta mot Hepatit A & B inför Thailandresan nästa år som bara jag och farsan ska åka på – plus min storebror och hans familj men de åker jorden runt och är bara i Thailand någon vecka. Är fortfarande lite bitter över att min lillebror ska åka till Japan nästa år. Ville följa med men har inte råd. Suck. Varför kan jag aldrig vinna pengar eller resor? Tänk om man kunde ta med sig antingen familj eller vänner på en resa till Tokyo, New York, London eller vilket charterresmål som helst?! Håller tummarna för vinst på Bingolottos uppesittarkväll hehe, köpte en lott i tisdags 🙂

Ska försöka sätta ihop ett inlägg med julens tv imorgon, men oj vad dåligt utbudet är vid jul i år… Pinsamt.

Du kanske även gillar