dalecarlia-vinst-gele-dalahastar

Vann lite godis åt min älskling på Facebook. Dalahästar i gelé.

Nu är det fredag och många ser det säkert som veckans bästa dag då tanken på att man nu kommer att slippa stressa iväg till jobbet imorgon.

För mig är det en vanlig vardag. Jag avskyr helgerna då det är usla öppettider, för mycket ledigt folk som drar omkring, ingen post(!) och världen stannar nästan upp då det knappt sker några uppdateringar och inga nyhetsbrev skickas ut.

Sen festar studenter på helgerna och JAG HATAR STUDENTER SOM FESTAR I SINA STUDENTLÄGENHETER! Jag har önskat livet ur många festprissar kan jag lova. De bara stör och är allmänt egoistiska (till och med mer än mig!)

Så, nej. Jag avskyr helgen och önskar att vi kunde avveckla den på något vis. Visst att man ska vara ledig, men på två valfria dagar i veckan – varför måste vi i ett modernt samhälle vara lediga samtidigt? Så opraktiskt och tänk vad många fler arbetstillfällen som skulle skapas om alla butiker, skolor och andra arbetsplatser hade så gott som samma öppettider och arbetstider, mån-sön. En drömvärld! För mig alltså hehe Jag arbetar gärna kväller och helger om jag får välja. Och inte för att få mer lön.

Ta bort den jäkla OB-ersättningen också så kan de som behöver arbete få det istället för att pengagiriga jävlar arbetar över sin normala arbetstid. Åh, vad jag är arbetslös och bitter just nu!

Ah, skönt att få ventilera mina (enligt många) galna åsikter ändå. Kanske tar och kritiserar något annat jag finner löjligt framöver; t ex Religion. 😉

Du kanske även gillar