I tisdags var jag och Walle inne i stan på kvällen och var bland annat inne på Outletbutiken och kollade efter julklappar. När Presentknallen från Borås är där så kan man fynda 😉

Var inne på Åhlens i City och köpte några munkar och kanderade äpplen på Sergels torg och kollade in den lilla julmarknaden där. Mysigt!

Efteråt så åkte vi in till Hötorget där det var ett jäkla sjå med premiären av Jack Reacher och Tompan var på plats och Cruisade runt. Vi tog en fika på Café Bellman som är ett ställe man kan besöka innan man går på Sergelbion och ta en liten kaffe – något jag tycker att de borde införa på bion då man kan behöva något varmt att dricka i kalla salonger.

När klockan var 19:30 så släntrade vi in på PUB där det var julshopping för inbjudna och de 300 första som handlade fick en goodiebag. Tog ett glas bubbel och kollade efter bra klipp. Jag hittade direkt ett fint armband från WESC för en hundring. Enligt prislapparna hade det kostat 950 kr… Kändes inte helt troligt. Inte ens WESC kan vara så dyrt. Fick min goodiebag som innehöll lite smått och gott. Tog ett till glas bubbel och kände mig inte riktigt helt hundra längre. Mådde illa av alkoholen då jag inte druckit på länge.

Deltog i en tävling där man behövde ta en bild av sig själv med PUBs julkortsväggar och tagga på Instagram. Åkte därefter hemåt, men på halva vägen så får jag vet att jag vunnit något och åker därför tillbaka igen med alla kassar. Hoppades på något stort men vann en fin parfym i alla fall 🙂

Trött som attan i fötterna kom vi hem och lagade till middagen. Medelhavsburgare med rostade grönsaker. Väldigt gott och en bra avslutning på dagen.

Du kanske även gillar