IMG_0243.JPG
Det har varit en lång dag, denna tisdag, men en riktigt trevlig dag.

Bortsett från min tid hos tandregleringen det vill säga! De tyckte att en tand behövde mer utrymme innan den skulle dras uppåt i tandraden så de tog bort den lösa plattan tills vidare. Får nog tillbaka den i december när jag ska spänna tandställningen igen eller gången efter det. Men oj vad det drog i tänderna när hon höll på, de är inget vidare finkänsliga precis, de där tandreglerarna.

Direkt efter att jag var klar så tog jag tåget in till Gärdet och besökte Outletbutiken då mina favoriter, Presentknallen från Borås, var där den här veckan. Hittade en del fynd och presenter även detta år 🙂

Hann även med ett event ikväll. Mötte upp med Emilia på Kungsholmen och kollade in alla fina smycken som fanns kvar (många favoriter försvann direkt) från Ko-Ko-no och drack Rotari. På tok för små lokaler och för lite smycken på display men annars ett fint event i samarbete med 4good. Jag köpte ett halsband men var sugen på örhängen och flera andra halsband, men prislappen var lite för hög även med 25% rabatt. Hoppas de har fler erbjudanden för jag älskar deras smycken, så vackra och personliga!

Nu är jag dödstrött och avslutar dagen med en kopp kaffe (lite sent för sånt, men men) och tittar på tv innan jag äntligen får sova.

Imorgon ska jag på event med BeautyClub sen gos med älsklingen i Uppsala. Torsdagen är det dags att tända ljus på gravar inför Alla Helgona och fredag samt lördag dedikerat jag till Gamex Comic Con. Den rosa peruken får såklart följa med! Ska spara ihop till fler peruker nästa år 😉

Du kanske även gillar