Förra torsdagen så höll Tampons For Free ett hälsoevent på Scandic Malmen som jag och Emilia var inbjudna till. Deras event är alltid så inspirerande och man känner sig alltid motiverad till att ta tag i saker och ting efteråt.

Kanske blir det även så med HPV vaccinet när min ekonomi är bättre (det är trots rabatten fortfarande för dyrt för mig.) Cellprovtagning har man ju varit på en gång och det är verkligen ingen big deal alls så jag fattar inte hur folk vågar skippa det. Jag hade gärna tagit provet vartannat år bara för att vara på den säkra sidan.

Vi fick även lyssna till Tyra Sjöstedt som berättade om sina egna erfarenheter med cellförändringar och en barnmorska svarade på de flesta av våra frågor.

Får inte glömma att berätta om det som bjöds på, fina minicupcakes, moussebakelser och små hallonsmoothies med färsk frukt.

Fick min bok signerad av Tyra och träffade fina Jinni (Marie) och hennes underbara dotter Ylva. Vi hade skrivit lite på twitter innan och det var minst sagt trevligt att få träffa henne 🙂 Hoppas att vi ses igen.

I goodiebagen fanns mycket fint också. Tack till Tampons For Free, hoppas på många fler event i framtiden :love:

Du kanske även gillar