Var ikväll på premiärvisningen utav filmen Project X – hemmafesten som finest hade bjudit in mig till. Anordat av Finest.se, ONE37 och Warner Bros.

Det var en riktigt välplanerad och trevlig tillställning med tillhörande efterfest på Soap Bar. Var tvungen att ta mig hemåt och fixa middag så det blev ingen efterfest denna gång men jag hoppas på att få fler inbjudningar i år.

Efter att ha stått och väntat ett tag i en riktigt lång kö så fick man heja på Alexander Erwik och komma in på biografen. Med en öl i handen och en köpt popcorn i den andra så gick vi upp på balkongen och lyckades få favoritplaterna på Park ännu en gång! Längst fram till vänster 🙂

I stolarna väntade fina festgoodiebags och innan filmen började så bjöds det på filmrelaterad stand-up av Petter Bristav – som framkallade några skratt från mig.

Det slängdes ut en del swag också i form av badboll och t-shirts. Jag var riktigt sugen på en tröja med den fina trädgårdstomten på (om det finns någon över så hojta gärna till!) men när det kastades upp en bara någon meter från mig så snodde de två killarna bakom oss åt sig den rakt framför nosen på mig :/

Filmen var riktigt underhållande och överraskade då jag hade rätt låga förväntningar på den. Mer musikvideo än film men kul som omväxling.

Tack till alla arrangörer och sponsorer, snyggt jobbat!


Bilder från Finest.se

Du kanske även gillar