Kul när det ser ut som om jag är våt om nedre delen av benen, riktigt så blött har det inte varit ute 😉

Har varit ute och traskat i Sickla med mina nya skor ikväll.

Brorsan skulle iväg med bilen och jag kände inte för att promenera till tåget så jag ville ha skjuts. Men då var jag tvungen att SKYNDA så jag stressade halvt ihjäl mig. Glömde lite saker hemma bland annat. Då Walle inte skulle infinna sig i Sickla förrän vid 7-tiden så promenerade jag lugnt in på Ica och köpte lite Loka med jordgubbssmak och en chokladkaka att käka på bion. Sen åkte jag iväg mot Sickla, vilket tog ca 50 min. Väl där så promenerade jag runt och kollade in alla butiker. Dit skulle man åka och shoppa någon dag…

När Walle kom så tog det ett tag innan vi bestämde oss för att käka lite på Tutto Italia, en mysig liten pastabar med pigg och sympatisk personal mittemot bion. Vi delade på en Tutto Misto Uno, åtta olika smaker som bestod av4 st tronchetti (grillad zucchini, kokt skinka, stark salami & parmaskinka med grillad aubergine), ravioli med Carl Johan svamp, tortellini med parmaskinka och tortelloni med ricotta ost & spenat och rigatoni. Till det var det även tomatsås och parmesan. Riktigt smaskens även fast vi gärna hade sett mer skilda smaker.

Filmen började 20:40 och det var alltså Toy Story 3 i 3D som vi kollade på. Min biljett kostade bara en hundring tack vare pensionärsrabatten (har intyg för förmånstagare då jag får aktivitetsersättning från FK). Jag tyckte om filmen även om den var lite väl lång. 3D är helt klart något som faller mig i smaken. Det är mycket skarpare bild och djupet är fantastiskt. Det bäst var i alla fall att det var max 10 personer i biosalongen. Jätteskönt! Så borde det alltid vara..

Några andra filmer jag vill se i 3D i höst är Saw 3D & Resident Evil: Afterlife 3D men vi får se om det blir av.

Du kanske även gillar