Det blir kanske inte något kul inlägg idag. Har inte gjort så mycket annat än att städa, glo på tv, fikat i stan och promenerat en massa. Fast det kan jag blogga om snart, har några bilder på mobilen 🙂

Jag behöver en ny toalettsits!

Helst en helt ny toalett, men det blir ju aldrig av så bäst att satsa på småsakerna först. Får köpa toalett efter sitsen istället för tvärtom 😛 Det gamla är trasigt och sitter löst (kan inte skruva hårdare för då ramlar skruvarna av) så det är verkligen touch & go på toa hehe En vit sits i trä, med den där fina mjukstängande funktionen så att man slipper smällen av locket varje gång man ska lämna området. Eller skit i vitt (utan att vara lustig nu)! Det här locket var fan i mig snyggast: Rosa toalettsits! Fast vem betalar nästan 1000 kr för en sits? Kanske om jag vinner en tusing på en trisslott eller något.

Ser ni förresten det jag lärde mig i Thailand på bilden? Toalettpappret är vikt riktigt fint. Har även lärt mig hur man viker en elefant. Man behöver bara två handdukar 🙂 Jag lärde mig genom att vika ut det städerskorna hade vikt riktigt långsamt och sedan vika tillbaka det. Lätt och smart sätt att lära sig på.

Du kanske även gillar