140203-07

Ska ut och röra på mig lite nu, hämta upp ett paket med ett par hörlurar jag köpt då mina gamla skullcandy lurar har börjat glappa och det är omöjligt att använda dom när jag är ute och går.

Just nu använder jag mest min gamla goding när jag går ut, väskan från Friis & Co som jag köpte för en väldans massa år sedan. Älskar verkligen tyget och hur stor den är men jag hade kunnat vara utan flärpen med kronan. Först och främst så har det lossnat en liten “diamant” och sen så är det jobbigt att vika bort den så fort jag vill öppna väskan. Kanske tar och modifierar den själv någon gång med sax och nål och tråd. Är bra på att sy 😉

Ska ta och skriva klart lite skoluppgifter när jag kommer hem, det är bara fyra inlämningsuppgifter kvar sen nationella proven i mars. Vill ha ett A i engelskan och minst B i svenskan så är jag nöjd. Inte för att jag har någon användning för ett högt gymnasiebetyg just nu men vore kul om jag ska satsa på den där bibliotekarie-utbildningen. Får jag inget jobb så får jag utbilda mig till något vettigt och jag älskar böcker och språk.

Du kanske även gillar