En kopp varm choklad (Nesquik från min Dolce Gusto då jag inte har någon mjölk hemma) och mys framför tv:n efter en massa monterande av möbler.

Eftersom rummet är klart och Walle planerar inför sin flytt hit så blev det en liten tur till IKEA på söndageftermiddagen. Lyckades övertala Kixan att haka på och vi åkte dit efter bland annat en omväg förbi Rusta. Väl inne på IKEA så tog det ett tag att bestämma sig för vilken garderob Walter skulle ha, vilka delar jag skulle ha till min TV-bänk. Vi passade på att äta mat på restaurangen, de hade dock slut på det mesta så vi tog kycklingfilé och pommes plus sallad och oj vad jag gillar den söta cheesecaken. Efter det så fick vi stressa mot lagret då klockan hade hunnit bli 19:30. På lagret började de spela den där hemska visslande låten… Som ska få folk att skynda sig hemåt och som får mig att vilja strypa folk. Fan vad irriterad jag blir på allt och alla när den drar igång. Hur orkar de som jobbar på IKEA? Stackars människor.


Det här är allt som köptes. Minus den lila klädseln till min soffa, Walles garderob och min tv-bänk.


Så här ser den ut nu, BESTÅ med högblanka dörrar och en glasskiva ovanpå. När tv:n åker upp på väggen så kommer jag att sätta ben på bänken för att få upp den lite.

Har jag inte berättat om min nya tv? Jag bytte min gamla mot en ny med min mamma (Kixan), fick en 46″ LED mot min gamla 37″ LCD. Jäklar vilken tv det är!

Du kanske även gillar