Äntligen en box jag tyckte om igen! Efter förra månadens tråkbox så var det här en trevlig överraskning – även fast jag även denna gång inte fick någon nagellack (varför kan man inte få klicka i det som önskemål i beautyprofilen?)

 • JOHN MASTERS Organics Body Milk Blood Orange & Vanilla Body Wash.
  Skäm bort dig själv med en lyxig och härlig doft av blodapelsin och vanilj. Majs och kokosnöt är grundingredienserna i denna milda, sulfatfria bodywash. Blir till ett rikligt härligt skum. Efterlämnar huden rik och ren. Använd den dagligen i duschen och vid handfatet. För alla hudtyper. Originalprodukt (fullsize), 275 kr/237 ml.
  Omdöme: Luktar gott, men på tok för lite för att jag ska ha mycket användning för den. Ska se om det blir en favorit eller ej.
 • BURT’S BEES Lemon Butter Cuticle Creme.
  100 % naturlig nagelbandskräm som ger naglarna en hjälpande hand. Denna intensiva kräm förstärker och återfuktar naglar och nagelband och lämnar en frisk doft av citrus. Originalprodukt (fullsize), 79 kr/17 g.
  Omdöme:  Svår att få ur krämen ur burken, men oj vilken fantastisk produkt. Kommer använde den ofta och mycket! Full storlek.
 • ORIFLAME ECOBEAUTY Smoothing Eye Cream
  Naturlig ögonkräm som reducerar påsighet och mörka ringar. Inehåller Fairtrade-sheasmör, Fairtrade-kokosolja, svenska lingon och havtornsolja. Originalprodukt (fullsize), 210 kr/15 ml.

  Omdöme: Ska en ögonkräm svida så här mycket? Och det var innan jag fick lite i ögat av misstag, då brände det till rejält. Nej, såna produkter håller jag borta från mina känsliga ögon. Full storlek.
 • MÁDARA ECOCOSMETICS Moisturizing lotion
  Fuktgivande och uppfriskande kroppslotion. Tillför frukt och näring i form av naturliga växtvitaminer, mineraler, bioflavoider och andra biologiskt aktiva ämne. Originalprodukt (fullsize), 149 kr/150 ml.
  Omdöme: En ganska trist fuktighetskräm, men den gör sitt jobb.
 • LAKSHMI Eye Kajal Mossgreen
  Med vitaliserande, naturliga ingredienser som organiska oljor och vaxer, lugnar denna kajal dina ögon med sin kylande effekt. Skonsam och perfekt att använda nära fransraden. Originalprodukt (fullsize), 229 kr /1,5 g.

  Omdöme: Fick en grön kajal vilket kanske inte är mitt första val. Den ser inte så värst snygg ut med mina melerade, grönbruna ögon och ljusa hud, men jag gillar produkten i sig. Lätt att applicera och smart paketerad. Vill ha finare färger! Full storlek.
 • EXTRA Ekorrens ekologiska smågodis
  Omdöme: Så otroligt goda! Får börja handla ekologiskt godis 🙂

Boxbetyg: 3,5/5

Du kanske även gillar