För endast 139 kr får jag varje månad (så länge jag själv känner för det) en box full med nya produkter att testa, ibland provförpackningar, ibland fullstora produkter. Jag blir förstås jätteglad över de större förpackningarna men gladast blir jag när det är sånt som passar mig som person. Jag älskar nagellack, färger och väldoftande produkter. Smink i alla former uppskattas att få provas på. Så det inte inte ofta jag blir missnöjd med dessa boxar. Recenserar man produkterna man får varje månad på hemsidan så får man en gratis box efter fem recenserade boxar (då jag fick min första på ett event så räknas inte den men efter nästa box så blir det en gratis för mig 😛 )

Fick min femte box nu i veckan, när jag var som mest sjuk – så jag hann inte öppna den förrän nu. Men vilken fin box det var!

”Vi är mycket stolta över att presentera aprilboxen i samarbete med Swedish Beauty & Cosmetics Awards 2012! Du kan i denna månads box avnjuta ett urval av de nominerade produkterna. Med denna GlossyBox vill vi säga grattis till de nominerade varumärkena och till dig som får en exklusiv chans att testa de produkter som branschen anser vara de bästa!

Trots att Swedish Beauty & Cosmetics Awards kallas skönhetsbranschens Oscarsgala kunde vi inte hålla oss från att göra boxen ännu mer glossy och exklusiv. Därför har vi lagt med ytterligare två otroligt heta varumärken.”

 • MARIA NILA Kolorit Volume Powder.
  Ett volymgivande pulver som appliceras i torrt hår nära hårbotten. Ger ett snyggt, matt resultat. Originalprodukt (fullsize), 129 kr/50 ml. Maria Nila är nominerad med en annan produkt inom ”Årets hårstyling – frisör”.
  Omdöme: Jag har testat volympuder förut, OSiS+ Dust It, men inte blivit så värst förtjust. Tycker att håret blir fett och mindre fräscht fortare än normalt med sådana här produkter i hårbottnen. Ska se om den här fungerar bättre. Full storlek.
 • ILLAMASQUA Sheer Lipgloss.
  Glossybox låter dig testa ett av de mest hypade varumärkena just nu. Ett läppglans med härlig glans och intensiv färg. Ny på svenska marknaden! Originalprodukt (fullsize), 140 kr/7 ml. Speciellt utvald av Glossy Box.
  Omdöme: Såg lite besviket att jag fick en riktigt häftig, röd nyans kallad Succubus. Jag brukar se ut som en clown med illröda läppar och det som passar mig bäst är honungsfärger men jag har inget emot att dra på lite om man ska ut en kväll. I en mörk bar så är det bra med lite färg. Full storlek.
 • REPLAY Jeans Spirit! For her – EdT & Shower Gel
  Denna doft har en feminin topp med noter pion. Doftens hjärta fylls med varma noter av ingefära och mjuka toner av passionsfrukt. Basen har uppfriskande noter av viol. Originalprodukt (fullsize), 95 kr/250 ml. Vinnare av ”Årets Damdoft under 500kr”.

  Omdöme: Luktar riktigt gott och det enda negativa jag kan säga om parfymprover är att jag hoppas att jag inte faller för den, då blir det till att köpa den 🙂 Duschprodukter är alltid praktiska också.
 • GARNIER BB Cream Light.
  Skämmer bort din hud med 5 effekter i 1 enda steg: jämnar ut hudtonen, återfuktar, korrigerar, ger lyster, ger SPF 15. Vinnare av “Årets ansiktshudvård under 275 kr” Originalprodukt (fullsize), 119 kr/50 ml.
  Omdöme: Har sett reklamen för denna och då jag finner den ganska motbjudande med sitt Bi-bi, bi-bi, bi-bi så har ett köp aldrig funnits på kartan. Har dock testat den och huden känns mjuk och skön. En bra bas innan man lägger på sminket. Full storlek.
 • BODY SHOP Earth Lovers Lemon & Thyme Shower Gel.
  Sammetsmjuk tvålfri shower gel som doftar citron och timjan. Innehåller såväl örter och fruktextrakt som Community Fair Trade-producerad Aloe Vera. Originalprodukt (fullsize), 95 kr/250 ml. Vinnare av ”årets ekologiska/naturliga produkt”.

  Omdöme: Jag har redan testat alla dofter av denna underbara duschgel så det är ingen nyhet, men jag kan inte göra annat än rekommendera den, den är så skön att använda! Fast håll er undan gurk-doften om ni inte vill gå runt och lukta gurka i flera timmar 😛 Dofterna är verkligen starka.

Boxbetyg: 4/5

Betygen baseras helt enkelt på hur många av de fem produktrerna jag fann intressanta/gillade.

Du kanske även gillar