Väldigt passande tema, men en del godbitar 🙂 Hade hellre fått färgglatt smink eller tvålar. Vill ha mindre tuber och mer flaskor och solida produkter.

 • LOVE & TOAST Showergel (fullsize)
  Love & Toast: Natural – Not Neutral! Love & Toast är pionjären Margot Elenas trendiga varumärke med naturliga produkter som innehåller allt det bästa för din kropp. Originalprodukt
  99 kr/242 ml.
  Omdöme: Jag fick Persimmon Plum och fullkomligt älskar den! Luktar ljuvligt och det här är en av anledningarna till varför jag prenumererar. Hade ingen aning om att den här produkten fanns.
 • LENSON & ADORE Färgade månadslinser (fullsize)
  ADORE Bi-tone är färgade månadslinser från tillverkaren Eyemed Technologies. ADORE Bi-tone är heltäckande linser med hål för pupillen och de är avsedda för att förändra ögats naturliga färg. Med två färglager skapas en dramatisk kontrast för ett uppseendeväckande intryck. ADORE är italienska kvalitetslinser, kända för hög komfort som håller hela dagen. Originalprodukt, 279 kr/ask.
  Omdöme: Jag fick Adore Dare Aqua och testade dom direkt. Tyvärr syns det knappt att man använder dom om man har glasögon som jag – så det kändes ganska meningslöst. Jag har gröna ögon och skillnaden är som sagt knappt märkbar. Skulle bett om att ha fått byta till linser med styrka. Riktigt kul produkt att få testa dock.
 • NAILS INC Nail Polish
  Nails Inc är ett av Englands mest omtalade och uppskattade nagellacksmärken där alla nagellack är döpta efter kända platser i London. Nails Incs nagellack är professionellt utformade och speciellt framtagna för omedelbara och exceptionella resultat. Formulan är superglansig och enkel att applicera samtidigt som lacket håller länge. Originalprodukt, 159 kr/10 ml.
  Omdöme: Gillar nagellack så det här var fint och satt bra på naglarna.
 • BRILLIANT SMILE Whitening EVO Mouth rinse
  WhiteningEVO Mouthrinse by BrilliantSmile är en speciellt framtagen profylaktisk munskölj som är effektiv mot ilningar, isningar, plack och karies. Munsköljen löser mycket effektivt upp ytliga missfärgningar och gör dessa lättare att borsta bort. Originalprodukt, 198 kr/250 ml.
  Omdöme: Den här tyckte jag verkligen om! Synd att jag inte har råd att testa tandkrämen också.
 • BEAUTYBIRD Luxurious Exfoliating Soap Bar (fullsize)
  Vackra, mjuka händer kräver daglig vård och omtanke. Denna lyxiga exfolierande tvål är gjord på partiklar av persikokärna för att skonsamt rengöra och skrubba händerna. Naturliga ingredienser såsom kokosnötsolja vårdar huden medan doften av vanilj doftar härligt. Originalprodukt, 89 kr/75 g.
  Omdöme: Underbar tvål som verkligen känns bra för händerna. Trodde inte att jag skulle tycka så mycket om den då jag ananrs bara använder flytande handtvål. Men den tiden är förbi!
 • BONUS: GEISHA Chokladkaka (fullsize)
  Omdöme: Choklad! Choklad! Choklad! :love:

Boxbetyg: 4,5/5

Betygen baseras helt enkelt på hur många av de fem produkterna jag fann intressanta/gillade.

Vill du också få prova på fem nya produkter varje månad? Beställ en egen prenumeration på Glossybox! Priset är 139 kronor/månad. Inga andra kostnader tillkommer och du kan när du vill säga upp din prenumeration.

Observera att om du använder länken ovan för att teckna en prenumeration får jag poäng (glossydots). Genom att dela en personlig länk kan du värva nya Glossybox-prenumeranter och samla glossydots som du senare kan växla in mot gratisboxar.

Du kanske även gillar