Vaknade tidigt efter en natt full av mardrömmar den här torsdagsmorgonen.

Skulle iväg med taxi till stan med morsan så jag drog på mig det jag lagt fram igår, jeans en blå topp och en kofta. Hann tvätta ansiktet och borsta håret innan taxin kom åtminstone.

Hade en datortomografi av njurarna inbokad på Cityakuten i innerstan. En follow-up på mina urinvägsinfektioner för att se så att mina njurar inte tagit stryk eller om det är något annat som legat bakom mina problem helt enkelt. Fick klä av mig delvis (ingen bygel-bh fick närma sig utrustningen) och sen började helvetet…

De skulle spruta in kontrastvätska i blodet och började sticka mig i höger armveck, det gjorde ont som satan och sköterskan försökte arrangera om nålen men var tvungen att ta ut den för den satt inte bra. Sen tog de och stack mig vid tummen och det gjorde ont men här höll det inte så vidare till nästa. I handryggen tog de den tredje och sista, de häll fast min arm så att jag inte skulle rycka undan den men jag var lugn trots smärtan.

Efter tortyren så fick jag till slut vätskan insprutad i armen och hela kroppen blev alldeles varm och det kändes verkligen som om man kissade på sig. Obehagligt minst sagt. Fick hålla andan ett par gånger medan de röntgade och sen var det klart. Inget jag rekommenderar om man har ett val.

Vi gick sen en sväng till The Body Shop och kollade om de fått in årets adventskalender (när nu julen börjar i oktober hos alla andra så ska de inte vara sämre de) och den fanns inne! Lyckan var total över att få en i år också. Hade 100 kr i värdecheckar så den blev lite billigare än annars. Berättar mer om den senare. 🙂

Fick i mig lite frukost kl 14 efter att jag inte ätit något på hela dagen. En mangosmoothie gjorde gott kan jag lova. En bra dag trots att jag var både slutkörd och hade ont.

Du kanske även gillar