Det är kul hur man kan få ett rörigt rum att se fint ut med bara en stjärnglittrande Photoshop-brush 🙂 Har inte bäddat sängen, bara kastat kläder och väskan ovanpå, har en massa skit på nattduksbordet och ja… annars är det kanske inte så stökigt men för mig ser det så ut.

Ligger på sängen med datorn och funderar på om jag ska ta och laga lite mat. Blir fläskkarré med citronmarinerade potatisklyftor, ungefär samma som igår – har rester att laga till. Under tiden maten är i maskinen (använder en luftfritös som jag ska visa upp i bloggen!) så tänker jag cykla någon mil på motionscykeln. Det var bra länge sen sist nu… Imorgon är det Pecorino igen, har inte lyckats få tag på killen som min lärare tipsade om på Scandic i Sollentuna så ingen barpraktik än.

Om någon som läser min blogg har tips på bar/restaurang i Stockholmsområdet som kan tänka sig en lärlingsutbildad praktikant för ett par veckor eller mer så säg gärna till! Jag skickar eller besöker och lämnar in CV och personligt brev direkt!

Du kanske även gillar