Väntar fortfarande på att Starbucks och KFC (Kentucky Fried Chicken) ska lanseras i Sverige. Testade båda kedjorna i Thailand och jag älskade maten och utbudet. Visst, min islatte från Starbucks smakade precis som islatten från Espresso House men bakverken de hade, en gudomligt god blåbärscheesecake och butter bread (mustig sockerkaka) var bland det bästa jag ätit på ett café. Kycklingen på KFC var något utöver det vanliga. Fattar inte att man inte satsat på kyckling mer här, det är bra mycket godare än en hamburgare eller korv med bröd.

Nu kan man få en liten kall Starbucksdryck på Pressbyrån bland annat i väntan på fler Starbucks i Sverige – den på Arlanda är ganska värdelös då man måste flyga någonstans för att få komma in och i Göteborg är man ju inte…

Starbucks lanserar Starbucks Discoveries i svenska matbutiker. Färdiga lattedrinkar med iskaffe i tre smaker:
Seattle Latte: En blandning av espresso och tjock mjölk, inspirerad av Starbucks ursprungliga Caffé Latte från 1971.
Chocolate Mocha Latte: En blandning av choklad och espressorostade kaffe.
Caramel Macchiato Latte: En blandning av espressorostat kaffe med en krämig, söt kolasmak.

Jag köpte en Caramel Macchiato Latte för dyra 25 kr (man kan få två Cocio Latte vanilj för det priset) och den smakade bra, perfekt om man är på språng men jag föredrar nog Cocios.

Sen har jag testat nya Ploppen. Vilken 80-talist köpte inte ett gäng med små Plopp 2-pack på Ica när de var små för sin veckopeng. Jag älskar fortfarande Plopp men det här vet jag inte om det kommer att bli en favorit. Jag tyckte om smaken, men konsistensen är inte så skön för tänderna. Mer hallontoffee och mindre tryffel och bitar helt enkelt. Det vore kärlek för mig! Plopp Hallontoffee, pure and simple.

Plopp-toffeen har fått en smak av geléhallon och hallonbitar i vit tryffel.
Plopp vill bidra med att sprida glädje och kärlek, och skapa roliga och lekfulla upplevelser – mer än godis.

Namnet Kärlek triggar också till att dela med sig och  ge bort en liten kärleksförklaring till andra.

Kan ni dela med er av era gotter?

Du kanske även gillar