160430-10
Idag var jag så fruktansvärd tråkig – satt bara och spelade – att det knappt finns något att skriva. Därför tänkte jag passa på att ta igen mitt bloggande lite.

Tidigare så har det blivit så att jag avstått från att dricka vatten med vitaminer tillsatta, men av en slump så såg jag på Instagram att Vitamin Well budade ut påsar med flaskor till ett par utvalda inom tullarna i Stockholm, som la upp en bild och taggade #freeyourthirst. Klart jag befann mig inne i city just då och jag vore inte jag om jag inte försökte “vinna” ett bud med dricka. Jag var extremt törstig så det var mer är lägligt med en drickpaus.

Det var lite svårt att få till adressen, men vid Hötorget så svängde det in en Vitamin Well-bil och jag fick en kasse med sex stycken flaskor av deras kolsyrade nyheter, som jag delade med mig av (en del, behöll ärligt talat det mesta själv ?) Favoriten blev Citron/Fläder, men Ananas/Grape var riktigt god medan jag inte var så förtjust i Äpple, men jag gillar inte kolsyrade äppeldrycker annars heller.

Så ja, det går att muta mig med gratisprodukter för att jag ska pröva något jag annars inte skulle ha köpt. Det blir lite hit and miss, men i det här fallet så tyckte jag verkligen om drickan, trots sötningsmedlet.

Du kanske även gillar