Sitter framför datorn i Uppsala och har precis ätit middag med Staffan, ska se om vi hinner med något innan jag drar iväg till Sollentuna igen. Inte alls kul att behöva åka iväg. Speciellt inte då jag vet att det vankas hygienkunskap i skolan igen på måndagen och att jag måste gå upp klockan 7 på morgonen för att hinna iväg. Har i alla fall skrivit färdigt uppgiften vi fick förra veckan och börjat på mitt EKP. Hoppas att vi inte får fler tråkiga uppgifter för då orkar jag inte!

Har nog fixat in Emilia på min praktikplats också, vilket blir kul att se om hon trivs lika bra som jag där – men hon får ju lön så det går nog bra 😛 Själv har jag fortfarande inte hittat ett ställe för min nästa praktik. Det känns jobbigt och jag vet inte hur jag ska fixa det just nu. Lätt ångest får man av den här utbildningen, men av helt fel anledningar tycker jag.

Vad tycker ni om min cheesecake? Gjorde den åt min älskling  (men förstås även åt mig själv) för några veckor sedan och det är lättare än jag trodde 🙂

Receptet på den här godingen lägger jag upp nästa gång jag gör den, så håll utkik 😉

Du kanske även gillar