Det blir ju inte alltid som man planerat eller tänkt sig och ibland är det nog inte så dåligt heller. Man får en chans att ändra uppfattning och hitta nya saker man tycker om. Det var så det var med min kamera. Som jag planerade att sälja för att få råd med allt men då började använda igen på riktigt. Tog den med mig överallt och fotade som jag brukade när jag var yngre.

Jag är fortfarande en ganska usel fotograf utan tillräcklig känsla för att få något extra ut av de manuella inställningarna – kör helst på automatiken av lathet. Men det är kul att fotografera igen! Fast jag inser att jag inte tycker om tunga objektiv. De förstör ju en hel del då man inte orkar dra runt med kameran om den väger för mycket. Ska sälja mina stora objektiv istället för att sälja kameran och satsa på ett lättare all-around.

Har även en hel del att sälja på vinden. Gamla fina blå Ikea Robin-möbler som jag älskade förut och så blir det många böcker som ska skänkas bort till Myrorna eller Röda korset, vilket som än vill komma och hämta allt. Så är någon sugen på gratis böcker är det bara att höra av sig innan jag gör mig av med allt. Har ett ton med ungdomsböcker, mangatidningar och mangavolymer (säljer nog mangaböckerna på blocket).

Brorsan ska hjälpa till att slänga allt annat skit på vinden och kanske även hjälpa mig fixa klart småsaker i köket som ingen har haft tid med tidigare. I gengäld så städar jag, målar och rensat inne hos honom. Teamwork!

Du kanske även gillar