Jag skrev ju inte allt för mycket om nyårsafton, förutom nyårsmenyn som var helt otrolig. Frasse kan laga mat han 🙂

Vid femtiden på nyårsafton så var vi klara att åka hemifrån. Jag hade på mig en grå topp med små fejkdiamanter på som jag fått gratis på Gina Tricot (hade samlat på mig stämplar från tidigare köp) ihop med svarta strumpbyxor och spetsshorts. Hade målat naglarna varannan guldglitter varannan silverglitter också.

Blev upphämtade av Adde och åkte ut till Månkarbo där det var riktigt halt efter väderomställningen. Saknar nästan den fluffiga vita snön som låg tjock på gatorna så att man knappt kunde ta sig fram. Bättre än att riskera blåmärken och obehag med isen.

Hälsade på dottern och den roliga hunden Disa när vi kom fram, fick ett glas vin och satt och snackade och kollade på när Frasse lagade maten. Alla rätterna serverades rykande färska som ni kan se i tidigare inlägg. Hade tagit med ett kortspel som gåbort-present, Snack, och det blev en del intressanta samtalsämnen. Jag fick smaka på en hel del viner, så mycket att jag blev yr och började smutta på Staffans cola (vilket är ett bra tecken på att jag är full då jag aldrig skulle dricka cola annars – det är gift!) Ett dessertvin var riktigt gott och jag fick med mig en flaska hem som ska avnjutas med en god äppelkaka eller någon annan syrlig och söt dessert.

Vid tolvslaget så gick vi alla ut och fick ett glas bubbel i handen – i glas som enligt Frasse kostade 300 kr styck! Höll hårt i mitt på den isiga uppfarten när vi skålade för det nya året och jag fick första nyårskyssen av Staffan :love:

Hade nästan lite för trevligt då vi satt och snackade till klockan tre på morgonen, då fick vi ta och ge oss iväg hem. Tack för en fantastiskt trevlig kväll och hoppas på många fler lika trevliga 😀

Du kanske även gillar