130921-01
Mina gamla stövlar sjöng på sista refrängen i och med att klacken hade nöts sönder och jag fick skavsår på mina lilltår hela tiden. Så när jag och morsan var på centrum så blev det ett inköp av inte bara ett par utan två nya par skor. De varmfodrade kängorna är nästan lika höga som mina gamla stövlar men såå mycket skönare. De är mer runda i tån och klacken är skönare och ja allt är bättre helt enkelt. På bilden ser spännena metallic ut men de är guldfärgade egentligen.

Varmfodrade bikerboots i svart skinnimitation. Korslagda remmar med dekorativa spännen. Praktisk dragkedja på insidan. Rejäl sula samt bred klack. Klackhöjd 4 cm.

Jag ville ha ett par skor med klack men inte något man riskerar att vricka foten med i ishalkan som snart kommer, utan ett par precis som de jag hittade. De är otroligt bekväma också, första prio för mig!

Boots i svart skinnimitation. Vristrem med spänne i silverfärg samt dekorativ dragkedja baktill och liten rem med rund detalj. Klossig klack samt dragkedja på insidan. Klackhöjd 6 cm.

Med rabatten och 25 kronor jag samlat på mig som medlem i Club Nilson Group så fick jag ett par sulor extra och skorna för 800 kr – sponsrat av mina föräldrar.

 

Du kanske även gillar