Det var ett tag sen sist nu. Jag har bloggat en del men det har mest blivit på min bokblogg och så har jag twittrat. I onsdags så hakade jag på Emilia till VIP Shopping hos Vero Moda i Glashuset, Drottninggatan, anordnat av Sofis Mode. Trots att goodiebagen man gick därifrån med var sådär – var kvällen över förväntan. Det bjöds på Briska äppelcider 4,5%, Lindt Lindor-choklad, naturgodis och Loka vattenmelon. Det var bara att ta för sig, vilket man såklart gjorde. Naturgodiset tog slut direkt. Fick en cider i min hand och drack upp den medan vi gick runt och kollade på allt i butiken. Hittade en fin clutch/plånbok som jag inte kunde släppa. Med tanke på att det var 20% på allt i butiken så var priset inte så farligt heller. Emilia köpte en riktigt snygg, mörkrosa kavaj som jag själv inte skulle ha något emot att äga – fast den var lite för liten för mig. Hittade dock en mysig oversize-tröja i XL som jag skaffade. Tänkte köpa min normala storlek L först men i höst vill jag ha mindre tajta kläder. Varmt och stort är riktlinjerna jag går efter. Tog en bild på den som jag lägger upp senare.

Sofi Fahrman var förstås på plats och snackade lite om höstens trender, rosa (så min nya väska är tydligen inne i höst) och andra fina starka färger som rött och orange, byxor som sticker ut, de ska vara lite kortare så att man framhäver skorna, väskor ska bäras i handen och det är främst större kuvertväskor som ska dominera i höst. Maskulint och minimalistiskt är fortsatt trendigt.

Själv fortsätter jag som vanligt att blanda det jag tycker om och det som passar min figur. Allt passar ju inte alla tyvärr…

På vägen ut fick vi varsin goodiebag, men jag vet inte hur de tänkte där. De hade lagt i en topp, jag fick en blå i storlek XS. Jaha. Tack? Vilket genidrag att lägga i kläder utan att sortera upp påsarna efter storlek och fråga folk vad de ville ha för size. Ett presentkort på 100-150 kr hade varit mycket mer uppskattat om man ska gå efter toppens värde. Eller varför inte en halsduk i vintertider, smycken eller vad som helst annat som man kan ha oavsett storlek.

På vägen hem slank vi in på Joy som verkade ha en VIP-kväll de också. Tänkte bara kolla lite men såg ganska direkt något jag var tvungen att ha. Mitt favorithalsband som jag köpte hos Cocoo.se för dyra pengar hängde på en krok. För 199 kr. Dock silverfärgad. Instant buy! Sen fick jag rabatt utöver det och en goodiebag. Betydligt mer välfylld goodiebag med bok, tidning, schampoo, balsam, scarf, champangekork och te. Då jag inte hade förväntat mig något sånt och att det var tack vare Emilia som vi gått in på Joy och hittat halsbandet så delade vi smått på innehållet.

Det var en riktigt trevlig kväll och vi bokade in lite andra saker. Bland annat Gamex 2011 – någon mer som ska gå i år? Jag ska försöka hänga där så mycket som möjligt 🙂

Du kanske även gillar