Det är lustigt hur det ibland känns som om allt är emot en. Som idag då jag vaknar med migrän och måste upp och jobba på tom mage då jag varit både dum och intelligent nog att boka en tvättid klockan 10 på morgonen just idag.

Älsklingen hjälpte mig med tvätten tack och lov för jag kände mig spyfärdig tills dess att migränsprutan och alvedontabletten börjat verka. Till 12 var allt klart och nu har vi rena kläder igen 🙂

Från ett helvete till ett annat. Skolan. Nu överdriver jag givetvis men med tanke på veckans inlämningsuppgifter så är det inte långt ifrån sanningen. Jag har fått någon sorts blockad, skrivkramp kan man säga. Försökte gång på gång att skriva något själv men inget gick. Fick en ordentlig lektion i ämnet och coachning av Staffan och efter den så gick det bättre och jag blev tillräckligt nöjd för att kunna skicka in uppgiften till läraren.

Så nu är engelskan klar för veckan, bara svenskan kvar. Och det har med texttyper och debatt att göra. Fruktansvärt tråkigt att skriva om men jag gör mitt bästa givetvis.

Nu sitter jag i Sollentuna och funderar över morgondagen. Ska jag ta på mig min rosa peruk eller inte till Gamex. Det är ju den 31:a och Halloween så enda chansen att få se helt galen ut utan att folk bryr sig. Får se hur jag gör men jag ska försöka vara där tidigt imorgon. Ses vi där?

Du kanske även gillar