Espresso House har fina muggar
Trevligt att göra egen vaniljlatte hemma och servera den i en snygg mugg från favoritfikastället.

Det får bli en lite snabb uppdatering på läget här hemma idag. Yoshi mår bättre även om han gnäller lite när jag tar och byter bandage på tassen. Det ser okej ut och jag hoppas verkligen att vi slipper infektioner, bölder och andra komplikationer nu under läkningsprocessen.

Själv gjorde jag nyss en vaniljlatte för att värma upp mig efter att jag – iförd på tok för tunna kläder – cyklat bort till Ultuna där Universitetdjursjukhuset ligger för att betala för Yoshis behandling nu efter helgen och löning. Agria hade gjort en direktreglering nu på måndagen så att jag slapp betala nästan 7 000 kronor ur egen ficka. Något jag ärligt talat inte hade på kontot innan lönen. Men nu har jag betalat alla skulder och räkningar vilket känns skönt.

Mitt eget ben känns bättre, men jag är fortfarande mentalt trött efter att ha stressat med alla olyckor som hänt på sistone. Vad kommer att hända härnäst? Vem kommer det att hända? Vill man ens veta något sådant? Jag håller tummarna för att alla skador läker och att vi kan återgå till det normala snart. Om två veckor så fyller jag 32 (den 9:e april) och jag orkar knappt önska mig något i present.

En frisk Yoshi, en fortsatt frisk Chester och en pojkvän som slipper problem med sitt ben vore underbart. Någon som kan slå in det till mig?

Du kanske även gillar