130819-16
Var på IKEAS katalogsläpp för inte så länge sedan ihop med andra IKEA Family-medlemmar. De bjöd på dricka, chips och godis samt en liten goodiebag på varje stol innehållandes nya katalogen, en möbel ur deras nya dockhus-serie (vi fick en rosa soffa och en vit bokhylla), en chokladkaka och en kupong på valfri maträtt i restaurangen.

Presentationen av det nya utbud var riktigt segt – höll på att somna så långsamt gick det. Möblerna var intressanta men att han som berättade tog långa pauser och skulle bryta ner varenda liten bild gick mig på nerverna. Ikea ska vara glatt, smidigt och enkelt – inte segt, trist och komplicerat.

Att stanna upp och att ta vara på de vardagliga händelserna i hemmet är temat för årets IKEA katalog – alla stunder räknas. Katalogen som även finns som app till telefonen erbjuder i år möjligheten att möblera i en förstärkt verklighet eller ”augmented reality” och förhandsgranska fler än 100 produkter från IKEA katalogen i det egna hemmet. Det såg kul ut men inget som man egentligen behöver.

När vi kom upp till restaurangen så visade det sig att man fick i princip vad man än ville, men jag nöjde mig med en kycklingfilé, grönsaker och sås med ett glas kolsyrat vatten. Fick med mig en del fina saker som jag kommer visa snart.


Här kan ni läsa katalogen.

Du kanske även gillar