Tänkte först att det här skulle bli en riktig latdag men det blev mycket gjort istället Började med att ligga och kolla på de två senaste avsnitten av De dejtbara på Kanal5Play. Älskar det programmet. Inte ofta man får se så sköna människor på tv längre. Dock så förstår jag inte hur vissa av dom tänker med sitt dejtande. Personligen har jag aldrig tyckt om att dejta, jag har bara velat hitta rätt och när jag nu gjort det så skulle jag inte byta bort honom för allt i världen. Då verkar det lite konstigt när de säger att de hittat en perfekt person men ändå kollar vidare. Visst att de är värda det bästa, men det bästa i deras ögon kanske inte är det bästa för dom som personer. Ser det ofta hos folk som har för höga krav på sina partners, sen får dom sitta där ensamma tills de är gamla och grå. Jag hade enorma krav men hittade ändå rätt för jag gick på känsla först. Hoppas I alla fall att alla dejtbara hittar kärleken.

Men tillbaka till det jag gjorde idag. Jag slängde sopor, tidningar och pappersförpackningar medan Staffan var och lånade sin mammas bil för vi skulle åka och storhandla.

Gick och mötte upp med honom på Statoil där vi hämtade ut varsin gratis kanelbulle med våra Wrapp-presentkort.

Sen åkte vi till Gränby Centrum och kollade in spel på Rocks och jag bytte in fler av mina gamla Game Boy Color-spel. Fick 190 kr för tre stycken 😀 Gick även in på Indiska och löste in Wrapp-presentkort. Fick te och en fin te-sil för 14 kr, kul med gratis & billiga saker! Fick även en yoghurt när vi var inne på Coop då jag är med i smaktestarna på deras sida. Handlade en hel del mat där innan vi åkte hemåt och jag släpade in fyra kassar då älsklingen åkte tillbaka med bilen.

Det blev tacos (tortilla med köttfärs och goda tillbehör) till middag medan vi kollade på The Lone Ranger. Mysigt att ligga och gosa på min schäslong medan man ser på film :love:

Vi hann även med att spela klart episod 3 av The Walking Dead. Spela det om ni inte redan har det! Så snyggt och bra story. Älskar det.

Du kanske även gillar