Nu har jag testat allt i den här fina blogbagen från Loppi och innehållet var detta:

  • Julkaffe från Indiska – KRAV- och Fair Trade-märkt kaffe producerat med hänsyn och respekt till natur, klimat, djur och människor. Kaffet finns i smakerna choklad, hasselnöt, kardemumma och Christmas – som vi fick. Det smakade lite som chai, mycket milt med smak av kardemumma och kanel. Jag tyckte att det var ett väldigt trevlig kaffe även om min sambo inte var lika förtjust – han gillar starkare kaffe.
  • Ljusslinga från Indiska – en söt liten batteridriven ljusslinga som jag genast fick användning för i mitt pepparkakshus, men efter jul ska jag duka bordet med den inför nyårsfirandet <3
  • Strumpor från Indiska – Mönstrade strumpor – något man aldrig kan få nog av. Sköna, mjuka och perfekt i julklapp till den som har allt.
  • Palmolive Magic Softness Tangerine – Från Palmolive fick vi två nyheter, Magic Softness Tangerine finns i 2 dofter varav tangerine är den ena. Det är en tvål som löddrar direkt när man pumpar ur den och det är extra trevligt att tvätta händerna nu när den står i badrummet.
  • Palmolive Mediterranean Moments duschcreme – Jag älskar nya duschprodukter och den här var varmt välkommen i duschen. Arganolja är känd som mirakeloljan med ett högt innehåll av E-vitamin och andra antioxidanter. Man känner sig verkligen mjuk och len efter duschen och doftar svagt av mandel.
  • Ajax Kitchen & Grease – en rengöringsspray med en ny ultra-fettborttagande formula som tar bort dom värsta fläckarna i köket. Skonsam mot alla ytor och doftar av citron. Den gjorde min ugn skinande ren så högsta betyg till denna.

Allt var otroligt kul att testa och jag hoppas att det här inte är sista Loppi blogbagen som kommer hem till oss.

Du kanske även gillar