Nu har Marabou lanserat en helt ny produkt i kategorin chokladdryckspulver. Det är inte en caffe latte, inte en chai latte, utan en Choco Latte. Helt klart värt att testas som den chokladbesatta tjej jag är!

Man blandar bara pulvret med varm mjölk, rör om ordentligt och sen är det klart.

Det är en trevlig dryck men smaken är som med liknande pulverdrycker (typ cappuccinopulver) långt ifrån lika god och naturlig som när man får en riktig choco latte gjord av en barista. Det smakar för lite Marabou för att jag ska bli nöjd. Skummet var inte så krämigt som man skulle velat men helt okej.

Med den goda chokladsmaken och det krämigt läckra chokladskummet har vi goda förhoppningar om att produkten tas väl emot av konsumenterna. Vi tror att det främst är äldre ungdomar och yngre vuxna som kommer att uppskatta Choco Latte då det tidigare inte funnits något alternativ inom chokladdryck till caffe latte och chai latte, säger Andreas Millbourn, Nordisk marknadschef för drycker.

Det här är lite roligare än vanligt chokladpulver men jag rekommenderar att man köper eller gör en egen chokladsås, sen skummar mjölk med en mjölkskummare, blandar det och serverar i stora latteglas istället om man har tid. För den lat(t)e är detta en ypperlig produkt. Betyg: 2/5

Du kanske även gillar