130228-01

Nu är som ni nog redan vet Tampons for Free tillbaka efter ett litet uppehåll och det nya namnet är R.E.D.D Free. Fick månadens paket för ett litet tag sedan och kampanjen är  ännu en gång HPV-vaccin.se. Jag var ju på HPV-eventet för VIP-bloggare ihop med Emilia och det var både trevligt och informativt. Tyvärr är det fortfarande för dyrt för mig att vaccineras även med högkostnadskortet men jag måste ju passa på för snart fyller jag 26.

Testade att beställa hem några extra askar tamponger och fick ett läppglans på köpet. Riktigt nice. Ser fram emot eventet den 8:e mars.

Om HPV
HPV står för humant papillomvirus och är världens vanligaste sexuellt överförbara virus. De flesta sexuellt aktiva män och kvinnor smittas med HPV någon gång i livet.

Det finns många typer av papillomvirus och de flesta är ganska harmlösa – ofta tas viruset om hand av kroppens eget immunförsvar. Men i vissa fall kan HPV-infektioner orsaka cellförändringar, som i sin tur kan leda till allvarliga sjukdomar.

HVP-relaterade sjukdomar

Livmoderhalscancer, men även cellförändringar som kan vara förstadier till cancer i vulva och vagina . HPV står också bakom en rad andra sjukdomar, som till exempel kondylom.

För mer information kolla in hpv-vaccin.se

 Är du nyfiken på hur du kan få tamponger hem gratis i utbyte mot att du utvärderar reklamen på tampongboxen? Eller vill du testa Reddville’s prenumerationstjänst på tamponger? Gå in HÄR.

Du kanske även gillar