Som ni kanske läst tidigare så fick jag ju hem den finaste inbjudan till ett event hittills, via blombud. Och igår så gick det av stapeln på tjejgymmet Rosa Skrot på Söder för att fira den Internationella Kvinnodagen.

Jag mötte upp med Emilia och Emma utanför innan vi gick in och de gav oss träningskläder värda över 900 kr från Röhnisch; Anti Shake Tights och Alba Racerback linne som kommer sitta på bra under träningsjackan när jag är ute och rör på mig i sommar.
Skulle ha tagit en till laxwrap, den var verkligen supergod. Samma med chokladbaren, men den orkade jag inte ens äta upp. Till detta fick vi även en smoothie från BerriesbyAstrid och vatten från Vitamin Well.

Fina linnen även om randigt inte är något som smickrar figuren på vissa… a.k.a. mig (till höger), fina Emilia till vänster.


Alltid lika trevliga och glada Diana från Reddville inledde kvällens föreläsning. Bland annat om viruset HPV och om hur otroligt viktigt det är att inte hoppa över de cellprovtagningar som man blir kallad till.


Sen höll Julia Fors som har skrivit boken Bodylicious tillsammans med Sofi Fahrman en föreläsning om hur viktigt det är att äta “rent” och att träna. Att vara 80/20 är något jag kan ta till mig. 🙂 Bättre att köra på det är att försöka vara “perfekt” och sedan misslyckas.


Efter föreläsningarna så var det dags för träningen. Man fick välja mellan cirkelträning med Lofsan eller Zumba med Magdalena. Jag har testat Zumba tidigare och vet hur jobbigt det är då jag är usel på att dansa och inte har något taktkänsla alls. Går åt höger när alla går åt vänster osv 😛 Men nu tog vi det för cirkelträning är inget för mig heller. Det var kämpigt men roligt.


Japansk rissallad med rotfrukter & syltad svamp


Mjuk lax i nori


Jag tog inte en särskilt stor portion men fixade inte att äta mer efter träningen. Ju mer jag tränar desto mindre mat vill jag äta. Måste tvinga i mig – för jag behöver näringen.


Var grymt sugen på goodiebagen och jag blev inte besviken. Man fick till och med en ros! Älskar att få blommor men fixar inte att ta hand om dom så jag gav min till morsan.


Kolla bara vilken maffig påse! Och då glömde jag att ta med den mörka chokladen som jag la in i skåpet med allt annat jag ska undvika att äta i veckorna.

Strössel, Duschcreme, Fuktighetskräm, Nagellack, Glittrig Eyeliner, Ögonskugga, Ljuslykta, Bodylicious boken, träningskläderna, prover, tamponger, värdecheck på Wellness produkter & saker från HPV-kampanjen. Allt fint paketerat i en väska som jag kommer använda som förvaring åt mina träningsskor.

Tack till alla tjejer och sammarbetspartners som låg bakom eventet. Det var riktigt trevligt och kul att få göra något annorlunda som att träna mitt i ett event. Hoppas vi ses igen 🙂

Du kanske även gillar