Satt idag och både påbörjade och avslutade min andra Redovisningsuppgift i Engelskan. Tog två timmar med att komma på ämne, göra lite research och skriva min essay på 600 ord. Glad att veckans skola är klar. Nästa vecka ska jag läsa en novell och analysera den på Svenskan. Samma typ av uppgifter som jag gjorde i grundskolan. Väldigt enkelt så bara jag inte får problem tack vare min diagnos och får skrivkramp eller ångest – vilket jag har lite inför en kommande uppgift.

Ska då skriva två muntliga presentationer på 5 min inklusive göra en PowerPoint presentation som jag ska hålla inför mina två lärare över Skype på Svenska om någon vecka och sen på Engelska efter jul. Gillar inte att snacka med folk jag inte känner väl.

Men nu kan jag vila och ta det lugnt, kanske bearbeta min essay lite innan jag skickar in den. Men annars så behöver jag bara läsa lite och vänta på att jag får hem mina noveller som jag ska ha till Svenskauppgiften.

Imorgon ska jag gymma, köpa dricka och mat på stan med älsklingen samt dra över till Koplik på spelkväll. Blir nog kul den här gången med 🙂

På måndag ska jag dra till Finland med min kompis Walter, vi ska geocacha och bara ta det lugnt. Han har försökt få med mig dit länge nu men jag har inte varit sugen på att åka bort någonstans – om man trivs så bra hemma med sin älskling så har man inget behov att resa bort ju! Men nu slapp jag betala resan och då är det en annan femma. Kommer fota en massa så håll utkik nästa vecka 😉

Du kanske även gillar