Nya loggan ovan

För ett tag sedan fick vi veta att The Sims 4 är under utveckling. Nu har det officiella Twitter-kontot för spelserien avslöjat att vi kommer få veta mer, och se en första glimt av spelet, under årets Gamescom-mässa. Arrangemanget pågår mellan 21-25 augusti. Vågar man även hoppas på ett datum? Än så länge vet vi bara att vi än en gång kan plocka bort stegen till poolen och radera alla dörrar när det brinner i köket, någon gång under 2014. Nu är MAXIS tillbaka!

Det stora avslöjandet av The Sims 4 – trailer, skärmdumpar, produktbeskrivning mm. – kommer att ske på EA:s presskonferens på GamesCom-mässan i Köln i Tyskland. Presskonferensen äger rum den 20 augusti klockan 16:00 CET, skriver VG 24/7. Konferensen kommer att streamas live över Internet så att du kan se den hemifrån.

Men detta är inte allt! Två dagar senare, närmare bestämt torsdagen den 22 augusti klockan 17:00 CET, kommer Maxis att sända livegameplay av själva spelet från Sims Camp i Köln. Då får vi för första gången se spelet ”in action”!

Du kanske även gillar