benjnew
Här är något jag har väntat på ett tag nu. Ända sen Core-smakerna kom ut så har jag hoppats på något nytt i glassfrysen på Ica, Hemköp, Coop eller varför inte Hemmakväll. Ben & Jerry’s kommer alltid med spännande smaker och jordnötssmör är tydligen vårens specialare.

Jag är nog mest sugen på att testa Core-smaken Peanut Butter Me Up som består av generösa mängder hallonsylt, vaniljglass och extra stora chokladpraliner, fyllda med jordnötssmör. Glassen är tänkt att likna en riktig Amerikansk ”peanut butter jelly sandwich”.

Förutom den så är nyheterna:

Core Blondie Brownie är glassen där den smaskiga kolasåsen tillsammans med choklad- och vaniljglassen skapar en trio utan dess like. Men det kommer mer – hela härligheten är fullproppad av stora bitar ljusa och mörka brownies.

Clever Cookies är glassen för kakälskaren! Den består av krämig vaniljglass tillsammans med två olika chokladkakor och en chokladcookie-sås.

Peanut Butter Cup är den perfekta blandningen för livsnjutaren som älskar både sött och salt – krämig glass och chokladpraliner fyllda med massor med jordnötssmör.

Någon sort ni är sugna på att testa? Kommentera gärna.

Du kanske även gillar