På tal om glass så blev det mycket av den varan igår, både på restaurang och efter en liten promenad över ån.

Nappade på ett erbjudande från Groupon Uppsala, hos Soul Food Steakhouse, där man fick Amerikansk tvårätters för två personer inklusive fördrink som enligt dom var värd 586 kr men vi betalade 280 kr.

Fördrink
Ett glas mousserande

Varmrätt
New York strip steak (entrecôte marinerad i örter) med pommes chateau och bearnaise samt grillspett med grönsaker.

Dessert
Gammaldags vaniljglass med chokladsås och vispgrädde

Det mousserande viner var mycket trevligt. Köttet var jättegott, lagom grillat (för mig blodig), potatis och sås likaså men grönsakerna var knappt grillade och portionen var ytterst liten för en normalhungrig man/kvinna. Desserten var lite för klassisk för min smak. Vanlig trist vaniljglass med grädde och chokladsås. Vart är det amerikanska i det? Men vi hade det mysigt även om jag kanske inte skulle ha betalat så mycket för det lilla vi fick.

Vi satt och läste varsitt ex av nya GameReactor som vi plockade upp på Webhallen tidigare på dagen. Fin tidning men det saknades några saker.

Efter middagen så tog vi en promenad över ån och besökte Hemmakväll, för ni vet ju vad dom har först av alla… Ben & Jerry’s nyheterna. 69 kr kostar Core & 59 kr kostar de vanliga sorterna. Vi tog både Peanut Butter Me Up och Peanut Butter Cup.

Sen drog vi hemåt och det blev glass ihop med Sonys presskonferens som vi satt uppe till tre på natten och såg på.

Du kanske även gillar