Har blivit rejält risig i magen under dagen och jag tänker bespara er detaljerna men det är hemskt att både ha mens och problem med resten av magen samtidigt 🙁

Hade både en kurs på Arbetsförmedlingen/Försäkringskassan och Nationella provet i Svenska inbokat imorgon så får se om jag orkar ta mig dit. Provet är lite senare på dagen så jag hoppas att jag klarar av det åtminstone.

På tal om magen så går det bra att äta Modifast. Problemet är att jag just nu bara vill äta vaniljpudding, snöat in totalt på den (kryddad med kanel, mums) och den är slut! Letat på alla apotek jag gått förbi efter den men den finns inte. Så måste akutbeställa hem några lådor innan jag äter något olämpligt – som en knäckemacka med ost eller något annat underbart.

Har varit ute och gått några timmar (trodde magen skulle kännas bättre av motionen som den brukar, men nej då…) och trots att jag känner mig trött så orkar jag mer än jag tror.

Uselt väder dock! Snö och slask, sen snöstorm på kvällen. Undrar hur jag ska kunna ta mig hem till älsklingen imorgon. Hoppas vädret ordnar upp sig snart.

Nu ska jag vila magen och sova. Natti <3

Du kanske även gillar