151201-02
Det var ett himla sjå med att hitta till NetonNets lagershop i Uppsala igår. Jag och älsklingen drog hemifrån efter lunch och det var riktigt halt på vägarna. Inget vidare cykelvägen med starka vindar och is på gatan. Det är en bra bit att cykla från Eriksberg ut förbi Boländerna, Gnista och sedan hitta lagershopen. Det var en massa vägarbeten som krånglade till det också och jag fick kolla kartan fler gånger så att vi inte skulle åka fel. Men till slut hittade vi lagret på en bakgata. Ingen skyltning fanns det dit heller vilket är rätt dåligt.

151201-03

Vi skulle hämta upp några minnen som vi paxat online, men det fanns mycket kul prylar att klämma på och önska sig i julklapp här…

151201-04

Inte så värst mycket billigare än någon annanstans dock, godiset här har väl ungefär samma priser som på Rusta och ÖoB. Det blev några vantar, batterier, en ljusslinga och lite smått och gott till julafton för mig.

151201-09

När vi var klara så skulle vi åka till Dino’s i Boländerna och äta middag, men vi ville inte åka runt hela området så det blev så att vi genade över en åker och sedan sprang vi över motorvägen (att de inte har rödljus OCH övergångsställe mellan Boländerna och gångvägen mot Gnista är riktigt dåligt.) Sen tog vi en pizza och en pasta. Innan älsklingen cyklade till Alina medan jag gick en sväng på IKEA.

151201-08

Mycket julprylar, men jag cyklade och kunde inte köpa med mig så mycket tyvärr. Behöver omslagspapper bland annat.

151201-07

Så här såg det ut när jag lassat cykelkorgen full, det blev förstås lite mer än det jag kom hit för 🙂

151201-05

En till julstjärna, pepparkaksformar, klädrullar, värmeljus, julettiketter, marsipan/choklad-formar, tejp, mugg till tandborstarna, tvålpump, stekspade, batterier och fina små batteridrivna ljuskrustaller.

Vad brukar ni alltid köpa med er från IKEA?

Du kanske även gillar