Visst är jag dålig på att blogga här i Portugal, men tiden går så otroligt fort och även om jag inte har varit med på hälften av alla träningspass jag velat göra så har jag fullt upp.

Idag var det dags för Bergspasset med stort B. Jag kom upp kvart i sju på morgonen och drog på mig kläderna inför frukosten. Vet knappt vad jag åt, men först vid nio så hoppade vi på bussarna som skulle ta oss upp i bergen och byn Odeleite.

Mina tår är fortfarande mörbultade sen de senaste dagarnas vandringsturer i området så jag kände inte för att gå åtta, tio eller fjorton km med mina stackars fötter. Det blev till att utforska byn och gå ner i dalen och sedan bestiga berget på tillbakavägen.

Vi såg många fina katter och hundar, en gubbe som meckade med något på sin gård och en annan som var ute med sina två hundar och såg över sin åker. Väldigt fint och lugnt område.

Det blev lite fika medan vi hejade på alla de som sprungit eller gått. Det var skönt att inte behöva stressa eller kämpa idag.

När vi kom hem så tänkte jag ta ett yoga-pass, men började läsa ännu en sån där extremt lättläst och snaskig Silk-roman från Harlequin som jag vunnit. Jag börjar nog bli tant nu för jag uppskattar tantsnusket mer än förut. Växlar snuskigt med ungdomsromaner och historiska romaner nu. Mina tre favoritgenres 😉

Men tillbaka till det jag tänkte säga! Jag började läsa och glömde bort tiden. Vips var klockan på tok för mycket så det blev ingen Yoga, men lite bubbelbad i badkaret, med ansiktsmask och omvårdnad av min vänsterfot. Sköönt!

Nu har jag varit och ätit på buffén. Helt okej mat men inget jag skulle valt att äta själv. Lite kaffe på det och mys i sofforna ute i receptionen så att jag kan komma ut på nätet.

En bra dag allt som allt, men jag skippar nog föreläsningen och går och tittar på Law & Order: SVU på rummet istället. Kram och natti!

Du kanske även gillar