IMG_7787.JPG
Nu har jag kommit till det riktiga nys och snor-stadiet av min förkylning. Halsen känns bättre tack och lov, nu ska bara kroppen rensa sig själv så är jag nog frisk snart.

När jag kom hem igår hade älsklingen köpt glass till mig <3 Perfekt till min hals. Han hade dock handlat lite mer än han skulle på webhallen när han hämtade ut XBOX ONE och mitt The Sims 4 Collectors Edition. Det blev dyrt kan jag lova…

Trist att jag skulle bli sjuk just nu då jag hade planerat in att träffa Emilia idag, men ville inte riskera att hon blir sjuk lagom till deras resa till Japan nästa vecka. Ser fram emot alla bilder och att få höra om alla små äventyr de hittar på där 🙂

För mig ser dagen ut så här: ligga i sängen och dricka te, alternativt sitta vid datorn och dricka te. Ska kanske ta och göra en uppfriskande hälsojuice med råsaftcentrifugen jag lånat av morsan. Med ingefära, citron och spenat. Kanske underlättar.

Imorgon så borde jag vara säker för allmänheten, då jag har varit sjuk i över 4 dagar, så är smittorisken lägre. Vill bara må bättre….

Du kanske även gillar